One response to “Mengenal Ukuran – Ukuran Kertas”

  1. afitsetiadi

    nice share gan, malah nembe ngerti, jebul simpel ya pembagiane. sekang A0 > separone dadi A1 > separone A1 ya A2 dan seterusnya. hahaha…

    btw mampir maning kiye dadine. 😀

Leave a Reply